Kontakta mig

Vill du veta mer eller boka en tid för ett inledande möte?
Ring 0707 17 58 78 eller skicka ett e-mail via formuläret till höger.

HOW TO CONTACT ME

Would you like to know more or make an appointment? Please call me on 0707 58 78 or send me an e-mail through the formula on this page.

Götabergsgatan 11
411 34 Göteborg

+46 707 17 58 78

Behöver du någon att prata med? Känner du oro, stress, nedstämdhet, har problem med relationer eller vill förändra något i ditt liv? Min mottagning finns centralt i Göteborg.

tjocka blad liggande banner.jpg

Terapi - för vem? | In Vision terapi

Behöver du någon att prata med? Terapi kan vara för vem som helst under en period av livet. Oavsett om syftet är att förstå vem du är och har med dig i bagaget eller att växa som människa.

någon att prata med

 

Har du inte varit i kontakt med terapi tidigare kan det kanske kännas främmande att ta första steget. Det är inte så konstigt. Ofta pratar vi inte om hur vi verkligen mår utan håller oss på ytan, på neutral nivå, inställda på att ”må bra” skall vara normaltillståndet. Kanske är det svårt att sätta ord på det som känns inuti oss. Men vem som helst kan behöva någon att prata med under en period i livet.

Att gå i terapi betyder inte att man är sjuk. Det kan tvärtom vara ett sätt att förebygga att man blir sjuk, utbränd eller deprimerad. Terapi är en möjlighet för dig som individ att få prata med en neutral person, lufta dina tankar, dryfta dina känslor och få stöd att förstå och reda ut varför livet är som det är och vad som format dig till den du är.

Terapi kan vara för alla, för vem som helst av oss, under en period av livet. Oavsett om syftet för dig är att få ökad förståelse för vem du är och vad du har med dig i bagaget, prata av dig och reda ut problem och funderingar eller helt enkelt att växa som människa är du välkommen. Som du är.

 
I min terapi med Ann-Charlotte fick jag hjälp att uttrycka mina känslor och bli medveten om tankemönster jag har. Hon hjälpte mig att bli mer vän med mig själv.
— Kvinna, 27 år