Kontakta mig

Vill du veta mer eller boka en tid för ett inledande möte?
Ring 0707 17 58 78 eller skicka ett e-mail via formuläret till höger.

HOW TO CONTACT ME

Would you like to know more or make an appointment? Please call me on 0707 58 78 or send me an e-mail through the formula on this page.

Götabergsgatan 11
411 34 Göteborg

+46 707 17 58 78

Behöver du någon att prata med? Känner du oro, stress, nedstämdhet, har problem med relationer eller vill förändra något i ditt liv? Min mottagning finns centralt i Göteborg.

dreamstimefree_bro banner © Alamar kopia.jpg

Psykosyntes - vad aer det?| In Vision terapi

Psykosyntes är en metod för psykologisk utveckling och självförverkligande, en psykologi med själ. Vill du hitta din inre kompass och den väg som är din? Välkommen!

vad är psykosyntes?

 
Psykosyntes är en metod för psykologisk utveckling och självförverkligande för dem som vägrar att bli slavar åt sina inre spöken eller yttre påverkan, för dem som vägrar att passivt ge efter för det psykologiska spel som pågår inom dem, utan istället är beslutna att bli herrar över sina egna liv.
— Roberto Assagioli, Psykosyntesens grundare
 

Psykosyntes brukar kallas för en psykologi med själ. Den behandlar flera aspekter av oss själva, som att identifiera vem vi är bakom våra yttre roller, se vad som format och påverkar vårt sätt att leva, vara och reagera men också att hitta och utveckla vår vilja och våra drivkrafter. Psykosyntes handlar om att hitta vår inre kompass, som leder oss på den väg som är vår. Det kan handla om så enkla saker som att säga ”ja” när vi menar ”ja”, inte när vi hellre velat säga ”nej”. Om att vara ärlig i sin kommunikation, ärlig mot sig själv, sina värderingar, men också mot sina medmänniskor. Om att få sig själv och sina relationer i blickfånget, "In Vision".
 
Läs mer om psykosyntes på PsykosyntesInstitutets och Psykosyntesföreningens hemsidor.