Kontakta mig

Vill du veta mer eller boka en tid för ett inledande möte?
Ring 0707 17 58 78 eller skicka ett e-mail via formuläret till höger.

HOW TO CONTACT ME

Would you like to know more or make an appointment? Please call me on 0707 58 78 or send me an e-mail through the formula on this page.

Götabergsgatan 11
411 34 Göteborg

+46 707 17 58 78

Behöver du någon att prata med? Känner du oro, stress, nedstämdhet, har problem med relationer eller vill förändra något i ditt liv? Min mottagning finns centralt i Göteborg.

prästkrage dreamstimefree liggane banner © Tibor Russu Bors  kopia.jpg

Hur går terapi till? | In Vision Terapi

Efter ett inledande samtal träffas vi regelbundet. Vi utgår från det du vill uppnå. Jag har tystnadsplikt. Jag kan ge terapi på engelska.

terapi - så här går det till

NÄR DU funderar på terapi:

 

Vi träffas för ett inledande samtal där vi pratar om dig, din bakgrund, hur du upplever din situation just nu och vad du skulle vilja uppnå med terapin.

Efter detta samtal avgör vi tillsammans om vi skall inleda ett arbete, och sätter i så fall ramarna för detta. Vanligtvis träffas vi en timme per vecka. Vi träffas på min mottagning i centrala Göteborg.

Så börjar arbetet. Steg för steg går vi tillsammans igenom det du har med dig, vad som känns angeläget för dig att ta upp, förstå mer av och bearbeta. Du leder arbetet så att det blir meningsfullt för dig, jag stödjer dig och följer dig på vägen. I din takt. Så länge du vill. 

När vi väl är igång förväntar jag mig att vi gemensamt avgör när vi så småningom skall avsluta. Det innebär att, när vi är igång, kommer inte jag att avbryta vårt samarbete utan förvarning och jag förväntar mig att du inte heller gör det. När tiden är mogen, planerar vi gemensamt för hur avslutet skall gå till.

Som medlem i Psykosyntesföreningen har jag tystnadsplikt, så allt du säger och vad som händer i terapirummet stannar hos mig, så länge det inte föreligger fara för ditt eget eller annan individs liv. Läs mer om Psykosyntesföreningens etiska regler här.

Jag tillämpar reducerad taxa om du är studerande, arbetssökande eller långtidssjukskriven.

Jag kan genomföra terapi på svenska eller engelska

I mitt tidigare yrkesliv har jag varit internationellt verksam och talar flytande engelska. Min terapeututbildning har till stor del genomförts på engelska och jag välkomnar även dig som inte är svensktalande.

 
Det har varit en resa. En resa i och med mig själv. Jag har velat kliva av flera gånger men är stolt över att jag inte gjorde det.

Jag har jobbat hårt med att koppla ihop mig till en hel människa med både hjärta och hjärna. Att inte enkom låta mitt starka intellekt få styra utan att våga känna istället för att tänka.

Min resa har påverkat mina relationer avsevärt. Jag har satt gränser, satt ord på, omvärderat och förändrat många av dem. Min största utmaning har varit och är fortfarande relationen till mig själv. Det är en livslång kärleksrelation och process och jag upplever att jag genom den här resan och mötet med mig själv skapat bättre förutsättningar för mig.

Tack Ann-Charlotte, för att du varit med mig på min resa och för att du ställt de rätta frågorna.
— Kvinna, 37 år